fbpx

Motvind Sverige nominerar Madeleine Staaf Kura till Årets volontär 2023

Motvind Sverige nominerar Madeleine Staaf Kura till Årets volontär 2023

Riksföreningen Motvind Sverige nominerar Madeleine Staaf Kura till Årets volontär 2023. Årets volontär är en utmärkelse för att hylla det ideella engagemanget i Sverige. Nominera till Årets volontär senast den 22 oktober.  Vinnaren koras på FN:s Internationella frivilligdag den 5 december.

Nominering: Madeleines engagemang att upplysa svenska folket, politiker, tjänstemän och media om de problematiska  konsekvenserna av vindkraftens exploatering av den unika svenska landsbygden och kuster är imponerande.

Madeleine är med sin gedigna kunskap och breda erfarenhet av vindkraft ett otvetydigt stöd till medborgare som drabbas av en vindkraftsetablering och i praktiken blir överkörda och rättslösa.

Med stor uthållighet och civilkurage driver och förenar hon medborgarna i kampen för Sverige som rättsstat. Hon står upp för demokratin,  våra mänskliga rättigheter, egendomsskyddet och landsbygdens kultur- och naturvärden för kommande generationer. 

Madeleine Staaf Kura förtjänar att uppmärksammas för sitt stora ideella engagemang därför nominerar vi henne till Årets Volontär.

Nominera Madeleine till Årets volontär 2023  ››

Ordf. Torbjörn Sjödin, Riksföreningen Motvind Sverige

Motvind Sverige nominerar Madeleine Staaf Kura till Årets volontär 2023
Omslagsfoto: Motvind Sverige nominerar Madeleine Staaf Kura till Årets volontär 2023. På bilden även Piggaboda Lyngsåsa Vindkraftspark.

Dela gärna »

Motvind Sverige logo
Arkiv

Senaste artiklarna

Inga fler inlägg att visa

Är du drabbad av vindkraft?

Om du är medlem i vår rikstäckande förening Motvind Sverige är du välkommen att skicka in din historia till oss. Fyll i vår enkät genom knappen nedan, där kan du även bli medlem om du inte redan är det.

Byn Piggaboda vid Lyngsåsa Vindkraftspark i Alvesta kommun